צבעים בטבע ובגוף שלנו

הטבע מלא בצבעים נפלאים ורבים: בפרחים, בפירות ובירקות. ההמלצה לאכול פירות וירקות מכל הצבעים היא לא כדי שיהיה לנו מעניין בצלחת, אלא כדי לשמור על הבריאות שלנו. כל צבע בטבע ובמזון מייצג נוגד חמצון אחר (אנטי אוקסידנט), שחשוב לבריאות ולמניעת מחלות. לצבעים יש גם משמעות אנרגטית: כולנו מתחברים לצבעים מסויימים ולאחרים לא, עקב מצב אנרגטי שבו אנו נמצאים.

בהרצאה נבין את חשיבות נוגדי החימצון שבמזונות השונים לבריאות שלנו ולמניעת מחלות וכן איך הכי נכון לשלב אותם בתזונה היומיומית שלנו.